ΟΛΟΙΓΙΑΟΛΟΥΣ

Ο πρώτος γάμος-φεστιβάλ είναι γεγονός, και η Ντέπη με τον Θάνο σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους!


Ο πρώτος γάμος-φεστιβάλ στην Ελλάδα με την ενεργό συμμετοχή των καλεσμένων είναι γεγονός! Η ιδέα είναι της Ντέπης και του Θάνου, και τη μοιράζονται με το oloigiaolous:

«Είμαστε η Ντέπη και ο Θάνος και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Δεν θέλαμε όμως ο γάμος μας να είναι συνηθισμένος και έτσι επιλέξαμε να κάνουμε ένα πάρτυ που να ταιριάζει στα δικά μας γούστα. Καθώς τα μουσικά φεστιβάλ ήταν πάντα το μεγάλο μας πάθος, αποφασίσαμε να δώσουμε στη σημαντικότερη ημέρα της ζωής μας αυτόν ακριβώς τον χαρακτήρα, και να οργανώσουμε έναν γάμο-φεστιβάλ, ένα WEDDING FESTIVAL!!!

Το όνειρό μας είναι να έμοιαζε όλη η ζωή σαν ένα φεστιβάλ: γεμάτη μουσική, τρέλα και θετική ενέργεια!!! Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη μέρα που σηματοδοτεί τη νέα πορεία της ζωής μας!

Η ιδέα μας όμως δε σταματά εκεί, έχει και μία άλλη μεγάλη πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα: δημιουργήσαμε μία crowdfunding καμπάνια για να χρηματοδοτήσουμε αυτό το φεστιβάλ. Το crowdfunding είναι γενικά πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό -κυρίως στις ΗΠΑ – και ουσιαστικά είναι η χρηματοδότηση ενός project ή μίας ιδέας από το πλήθος.

Ως παιδιά των social media, εμείς οι ίδιοι συμμετέχουμε συχνά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες χρηματοδοτώντας ιδέες που βρίσκουμε πρωτότυπες. Γι’αυτό και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο καταρχήν σαν κοινωνικό πείραμα στην Ελλάδα του σήμερα για να δούμε τις αντιδράσεις γνωστών και φίλων σε αυτό αλλά και για να εμπλέξουμε λίγο περισσότερο τους καλεσμένους μας.

Η καμπάνια μας εξηγεί τι περίπου έχουμε στο μυαλό μας για εκείνη τη μέρα (όλα τα συστατικά ενός μουσικού φεστιβάλ προσαρμοσμένα στο γαμήλιο πάρτυ: συγκρότημα, σημαιάκια, photobooth και άλλα πολλά) και ανανεώνεται συχνά με βιντεάκια και φωτογραφίες αποκαλύπτοντας ολοένα και περισσότερες εκπλήξεις.

Εάν σας αρέσει η ιδέα μας μπορείτε να την δείτε και αν θέλετε να μας υποστηρίξετε εδώ: https://www.generosity.com/celebration-fundraising/debbie-thanos-wedding-festival ή απλά να την κοινοποιήσετε στο Facebook και να την διαδώσετε!

Σας ευχαριστούμε»!